Sfaturi pentru a îmbunătăți interiorul fără renovare

Ce trebuie să faceți pentru a face șederea, partea reprezentativă a casei dvs., un aspect elegant și modern. Puteți schimba unele setări și interioarele vor străluci. se face acest lucru fără reparații scumpe și înlocuiri de mobilier. Întrebări similare sunt în mod constant fiind întrebat despre blog-ul meu gratuit sfaturi. Sunt foarte bucuros că oamenii nu doresc să pună cu interioare plictisitoare sau incomode. Acum, la începutul toamnei, vă puteți gândi la modul de îmbunătățire a interiorului fără reînnoire.



 De exemplu, în camera de zi. Există trucuri simple și destul de ieftine, care va lua interiorul la un alt nivel. Sfat 1 Trageți canapeaua veche Aceasta este cea mai mare schimbare pe care o puteți face în camera de zi. Și funcționează! Cea mai recentă tendință de modă este de a da o a doua viață mobilierului vechi (a se citi "Tendințele modei în interioare 2021") În acest sens, sunteți o persoană foarte inovatoare, la fel și interioarele dvs. 

 O canapea normală necesită aproximativ 8 metri de tesatura de mobilier. Consideră asta ca pe un buget. Catifea este extrem de la modă în acest sezon. Paleta de culori a țesăturilor tapițerie cu o suprafață catifelată este pur și simplu uimitoare. Cele mai uimitoare culori pot fi găsite. Dar, dacă există animale în casă, alegerea materialului de placare va fi limitată. 

 Sfat 2 Hang rafturi Interioarele plictisitoare sunt caracterizate de pereți goi, lipsa de decoratiuni de perete frumoase și utile. Construiți sau agățați mai multe rafturi. Este ieftin, dar va revitaliza în mod semnificativ În plus, vei avea loc să depozitați sau să arătați lucruri interesante. Alegerea rafturilor trebuie abordată foarte riguros. Culoarea și forma lor se adaptează la interioarele existente, iar elementele de fixare sunt complet invizibile. Rafturile plutind în aer arată foarte bine. 


Sfat 3 Găsiți măsuța de cafea perfectă Acesta este al doilea, după canapea, un element important al interiorului camerei de zi. Forma, dimensiunea, materialul sunt selectate în funcție de stilul general al camerei. Puteți opta pentru o pictogramă de design ca acest tabel Noguchi. Întotdeauna e o țintă. Sau optați pentru o măsuță de cafea de casă în stil loft. Din nou, mese de cafea din sticlă cu finisaje metalice sunt foarte populare. Asigurați-vă că masa este întotdeauna ordonat și decorat cu atenție. Nikydecor.ro


Sfat 4 Schimbarea perdele Perdele noi sunt ca o rochie nouă, camera nu va fi recunoscută. Alege perdele simple, dar eficiente. Perdele orizontale sunt din nou la moda. Concentrați-vă pe stilul interior general, tendințele modei, și culori, care sunt determinate anual pentru țesături de către Institutul de Culoare Pantone. Pentru a amesteca perdele noi în interiorul și de a crea impresia dorită, verificați schemele de culori de-a lungul roții de culoare (citiți de a combina culorile în interior ) 


Luați în considerare abandonarea perdele grele cu draperii adânci în favoarea țesăturilor simple, ușoare și perdele leșin. Camera are vedere mai mare și mai spațioasă, cu lumină naturală. Sfat 5 Rearanjarea mobilierului Cel mai bun remediu pentru depresia fetelor noastre este de a muta mobila, care încă funcționează bine. Acesta este cel mai sigur mod de a transforma un spațiu cameră. Amenajare casa la cheie 


Trebuie doar să setați obiectivul corect: îmbunătățirea interiorului, face mai confortabil. Pentru a vă face o idee despre va arăta, utilizați unul dintre cele cinci programe gratuite de design interior 3D. Sfat 6 Creare iluminat Nu, nu atârna un candelabru, dar a crea un sistem de iluminat competent pe trei niveluri. se face, citiți aici Lumina inteligenta in casa. Tendințe în iluminatul modern. Înlocuiți lampa incandescentă învechită cu o lampă modernă de economisire a energiei


. Nu uita, lumina este partea cea mai senzuală a interiorului. Lumina locală suplimentară va adăuga, de asemenea, adâncime și intrigă în camera ta. În stare oprită, lampa funcționează și pentru interior. Locația sa centrală în cameră vă obligă să setați stilul pentru întreaga cameră. Sfat 7 Modificare accente Din moment ce nu schimbăm mobilierul și decorațiunile, trebuie să schimbați detaliile accentului, decorul, accesoriile pentru o nouă culoare.
 



 Dacă nu au existat accente, trebuie să le adăugați. Aici este adesea nevoie de ajutorul unui designer, care va selecta în mod competent o culoare, alege un decor potrivit, organiza o pictură pe perete, face o listă de cumpărături și o schemă pentru plasarea lor. Acesta nu este un serviciu foarte scump. (Citeste " Camera Interior Design Online ") Dar poți face totul de unul singur. Pentru a vă face o idee despre ce ar putea fi o nouă culoare de accent, consultați aceste 4 programe online gratuite de potrivire a culorilor. Mobila dormitor pret 

 Sfat 8 Ceas TV Dacă aveți un televizor în camera de zi, opriți-l și urmăriți: vă place acest loc negru mare este în cameră? Puteți vorbi despre compoziția peretelui cu televizorul. Dacă suportul este dimensionat pentru a se potrivi ecranului. Sunt fire pe podea? Poziționarea corectă a televizorului pentru o vizionare confortabilă este foarte importantă, dar un DVS oprit nu trebuie să perturbe armonia. Sfat 9 perne pe canapea Atingerea finală pentru a îmbunătăți interiorul camerei de zi este de a alege și aranja pernele corect pe canapea.


Website: Nobili Design 

Popular posts from this blog

Amenajari interioare apartamente - Design interior Bucuresti

Idei amenajare apartament - Design interior apartamente

Amenajari interioare case - Design interior case clasice in Brasov