4 exemple de Living cu zonă de dormit separată

Dacă selectați două zone separate cu o partiție decorativă, se va "mânca", de asemenea, o parte din spațiu. Nu contează dacă e făcută din urme, grinzi sau alte elemente. Ca urmare a unei astfel de soluții de design, nu veți obține nici o cameră de zi, nici un dormitor, ci un spațiu combinat unde puteți merge să vă uitați la TV sau unde vă puteți întinde pentru a dormi. E greu de imaginat să inviți oaspeți într-o astfel de cameră. 




Aici puteți găzdui confortabil doar două persoane pe canapea, dar din moment ce nu există nici un loc, chiar și pentru o măsuță de cafea, trata nu poate fi plasat în fața lor. Singurul avantaj al acestei soluții este că distanța dintre televizor și canapea este de peste doi metri. E mult. A doua soluție (foto sus) pare a fi mai mult design și interesant decât prima: patul se ascunde în spatele canapelei și zona de dormit se transformă într-un spațiu mai intim.

 Cu toate acestea, există un dezavantaj semnificativ aici: distanța dintre canapea și televizor este redusă de 2 ori în comparație cu soluția de planificare anterioară și devine doar 1,2 metri. Ce vor face oaspeții în acest caz? Nici mersul pe jos, nici dansul, dar stai în colț. Zona rămasă nu este, de asemenea, funcțională: arată mai mult ca un coridor lung. Ce puteți face pentru a vă asigura că fiecare centimetru din cameră este folosit rațional?


 Pentru a face camera arata holistic, încercați să abandonați ideea de o partiție decorativă. Cu toate acestea, atunci trebuie să dau seama ce să fac cu patul. Soluția noastră s-ar putea să vă intimideze cu faptul că nu este utilizat pe scară largă, dar crede-mă: merită încercat! Vorbim despre un pat transformabil. Este posibil să fi văzut desene similare în fotografii; sunt cele mai apreciate de designeri din Europa de Vest.



 Care este principalul avantaj al acestei soluții? Un astfel de pat este ascuns într-un dulap, care poate fi cu o oglindă sau cu o canapea. Da, trebuie să cureți patul în fiecare zi, dar ai o saltea plină și un pat de calitate. Dacă încă aderă la ideea de zonare și sunt în căutarea unei opțiuni potrivite pentru elemente decorative și funcționale pentru a împărți o cameră în zone separate, studiu 5 cazuri pentru a lucra cu spațiul de la Studio DIA. Poate una dintre ele va fi o soluție gata făcute la problema ta!

 O situație comună în condiții de lipsă de spațiu în apartamente este un living cu un dormitor. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că DIA Studio sub titlul "Designer, vino pe sfaturi!" a existat doar o astfel de întrebare cu privire la distribuirea și zonarea spațiului de living, care pe timp de noapte servește ca un dormitor. Adică, să împartă o cameră în locul de recepție a oaspeților și un loc de dormit în așa fel încât să nu piardă volumul camerei? 


Apartamentul este cu două camere: prima cameră este o pepinieră cu servicii complete, a doua este o cameră de zi, în care trebuie să introduceți un dormitor; În camera de zi există o fereastră pe peretele opus intrării, prin urmare, partiția dintre zona de dormit și zona de zi nu trebuie să interfereze cu trecerea luminii;


 Suprafata camerei - 18 mp; Dimensiunea estimată de acostare este de 1600 * 2000 mm; Pentru zonare, este de preferat să se utilizeze o partiție decorativă care păstrează spațiul cât mai mult posibil; Locul de dormit nu trebuie să fie vizibil la intrarea în cameră. Ce opțiuni putem oferi pentru a remedia problema . Design interior casa stil clasic


Camera de zi cu dormitor de fereastră, în spatele unei partiții În ciuda faptului că camera este mare, împărțirea sa în unele părți este o problemă controversată. Pe o suprafață de 18 metri pătrați. poate găzdui o canapea medie de 2300 mm și un pat normal de 1600 mm lățime, păstrând benzi și noptiere pe ambele părți.

Popular posts from this blog

Amenajari interioare apartamente - Design interior Bucuresti

Idei amenajare apartament - Design interior apartamente

Amenajari interioare case - Design interior case clasice in Brasov