Ce inseamna alegera stilului în design interior

Cea mai stupidă întrebare pe care un designer o poate pune clientului său este: "În ce stil ți-ar plăcea o casă?" Orice răspuns va fi greșit până când vom defini conceptul de stil interior. În același timp, clientul va fi jenat că au ratat o lecție de stil de artă la școală, iar designerul va înțelege imediat că a făcut-o fără tact.



 Utilizați acești 6 pași secvențiali pentru a vă găsi propriul stil interior. Acesta este modul în care stilul de interioare este determinată folosind instrumentele teoriei artei. Aproape toți clienții mei, ca majoritatea oamenilor, au o idee vagă a particularităților, legilor, timpului și granițelor geografice ale stilurilor în artă. Vila clasica cu mansarda Alba Iulia

Dar ei pot lista în condiții de siguranță despre o duzină de stiluri similare. Numai design-ul nu este cu adevărat artă; este utilizarea tehnicilor, metodelor, practicilor artistice pentru a atinge obiective pragmatice. Și această esență dublă a designului dă conceptul de stil în acest context două sensuri: 1. Istoria artei - corelarea designului interior cu unul dintre stilurile de artă, cel mai adesea arhitectura: clasicism, baroc, imperiu, art deco, pop art. 

În design interior, acestea sunt considerate stiluri istorice. 2. Stilistic - capacitatea unui design interior de a exprima și identifica în mod clar o idee, o caracteristică care vă permite să definiți acest interior ca unic, elegant, care poartă amprenta personalității proprietarului său. Prin urmare, interioarele îmbină stilul artistic și stilul de viață, creând o calitate specială pe care o numim pur și simplu design.

 În plus, imagini stereotipice de stil s-au dezvoltat în înțelegerea general acceptate, care pentru o persoană modernă au aceeași claritate, specificitate, că un set va presupune ca un stil arhitectural pentru un critic de artă. Vorbesc despre caracteristicile de gen de stiluri moderne în design interior. Case de Lux in Ploiesti amenajari interioare .

Stil francez, mediteranean, japoniz, englez, scandinav, Rus Sau african (caracteristică geografică și etnică de stil): mansardă, palat, cabană, turn, cabană, vilă, casă grunge semi-cherestea, zen, shabby chic, boho, wabi-sabi, eco-minimalism, stil industrial, țară, stil contemporan (caracteristici interne sau externe) Și dacă stilurile în artă nu se amestecă, caracteristicile stilului pot fi amestecate, regulile de bun gust.

În practica mea, cel mai popular în design interior a devenit stilul clasic modern, cu multe adăugiri: scandinav, american, în vârstă (shabby chic). A fost posibil să se adapteze armonios o cameră de zi chineză și un dormitor japonez într-o casă clasică modernă, aici modernitatea acestor stiluri diferite a acționat ca un factor unificator. 6 pași pentru a alege un stil . Proiecte de Design Interior .


 În marea majoritate a cazurilor, o stilizare în funcție de stilul istoric și câteva mobilier autentic este suficient. Adâncimea stilizării depinde de experiența designerului, de buget și de caracteristicile camerei. O veste bună. Toate stilurile moderne în design interior sunt mai flexibile, legile lor nu au fost încă turnate în bronz, ele pot fi și chiar să fie încălcate. Cel mai corect mod este de a da interiorul este individualitate, caracteristică, idee , Interior Design case Moderne .

 Eliminați stilurile care nu se potrivesc spațiului de acasă. Concentrați-vă atenția asupra stilurilor care se potrivesc perfect volumului. Sau găsește un designer bun. 4. Lucrăm la o soluție de planificare. Aspectul este cel care influențează forma finală a spațiilor. Determina unghiurile principale și perspective, aranja mobilierul, astfel încât obiectele sunt pe partea cea mai avantajoasă. Utilizați serviciile unui designer profesionist. 

Două capete sunt mai bune. Sau citiți să vă planificați aici. 5. Cauti o idee. La început, vestea proastă este că este aproape imposibil de a crea un interior care este exact în orice stil istoric. Excepție: aveți o casă din epoca corespunzătoare  în care elementele de decor au fost conservate, acest lucru se întâmplă destul de des Bucuresti , doriți să faceți o reconstrucție, cheltuind sume uriașe de bani; Asta e ideea ta.


 Poți spune conceptul. În cazul în care pentru a obține o idee. Acesta poate deveni un hobby: sport, de călătorie, muzică, flori, gătit, fotografie. Colectia: broderie de matase chineza, masti venetiane, feluri de mâncare gzhel, discuri de vinil, camere, cărți. Locuri preferate: Cuba, cabana de vara, padure, Scotia, mare. Un interior neutru, luminos în stil modern poate fi un fundal bun pentru o colecție de suveniruri exotice, dacă adăugați mobilier, decorațiuni sau decorațiuni care vorbesc despre dragostea proprietarilor pentru călătorii fantastice. 

6. Să comparăm ideea cu realitatea. Să introducem care dintre stilurile de interior dorite corespunde ideii găsite. se încadrează în spațiul disponibil, soluție de proiectare. Căutăm chibrituri în galeria de impresii. Descriem moduri de a aduce conceptul la viață. Discutați cu membrii familiei. Principalul lucru este de a evalua dacă puteți pune în aplicare această idee tine sau veți avea nevoie de un designer.

Popular posts from this blog

Amenajari interioare apartamente - Design interior Bucuresti

Idei amenajare apartament - Design interior apartamente

Amenajari interioare case - Design interior case clasice in Brasov