Idei din proiecte reale din Portofolio nostru

Proiectarea unei loggii mici sau balcon devine o sarcină dificilă dacă luați în considerare această cameră nu ca un apendice tehnic, ci ca o parte full-efect a apartamentului. Desigur, aveți o întreagă varietate de idei fantastice și soluții, să utilizați zona loggia bine? La fel și noi! Și astăzi am pus împreună top 5 cele mai bune idei de la designeri  Nobili Design Studio pentru a împărtăși cu tine. Interio Design Casa  Moderna Cluj Napoca .



 Dacă sunteți în căutarea funcționalității maxime a spațiului de apartament, opțiunea cea mai evidentă este de a integra loggia sau balcon cu sisteme de stocare confortabile. Nu este necesar să le facă dur și masiv. De exemplu, puteți configura un raft deschis de ghivece de flori O loggie mică poate fi un loc minunat pentru singurătate și relaxare față de restul familiei. Amenajare casa cu etaj Bistrita .


În cazul în care copiii se distrează în camera de zi sau dormitor și într-adevăr doresc să citească cartea ta preferată în tăcere, loggia glazurată va deveni insula de liniște! În cadrul acestui proiect, podiumul a fost amplasat pe o loggie de 4,5 metri pătrați. Rețineți că spațiul de sub saltea poate fi folosit pentru a stoca diverse articole. În plus, acesta este un truc mare pentru a ascunde comunicațiitehnice de ochii indiscreti! 

Nu contează dacă zona loggia este suficient doar pentru 3 scaune! Chiar și un astfel de spațiu poate fi bătut cu beneficii. De exemplu, în acest proiect, proiectantul a furnizat o lampă mare ferestre ferestre, în spatele căreia trei persoane pot sta confortabil, ca la o masă. Doar adăugați scaune bar la compoziția și minibar acasă este gata! PS În cazul unei mici zone de balcon, încercați să extindeți vizual spațiul folosind oglinzi. 


Pentru mai multe informații despre să bată un astfel de proiect loggia mici Deoarece acest spațiu este vizibil dintr-o altă cameră, acesta trebuie să fie proiectat funcțional și îngrijit. Este mai bine să se potrivească culoarea fronturilor dulapului la pereți, astfel încât acesta este cât mai puțin posibil și este practic non-intruziv. Dar o oglindă mare, dimpotrivă, va deveni un accent luminos al holului, decorat cu nuanțe destul de laconice și calme! 

Dacă nu aveți posibilitatea de a aloca un spațiu de lucru separat în apartament, atunci o loggie este perfect pentru acest lucru! Chiar și un spațiu de mai puțin de 2 metri pătrați, după arată experiența noastră cu un proiect, poate fi echipat ca un birou. Alege o culoare albă laconică și o structură de lemn pentru a face loggia confortabilă și plină de aer! 


O masă mică laptop, o pereche de cărți și rafturi de birou, și un scaun de lucru sunt toate arsenalul de care aveți nevoie pentru un birou la domiciliu. O sală de gimnastică minimalist pe loggia este o modalitate foarte bună de a ieși dintr-o situație în care nu puteți vizita sala de fitness.


 Balconul este potrivit pentru plasarea bare orizontale, pentru instalarea unei benzi de alergare și pentru o bicicletă de exercițiu. Finisajele laconice liniștite, ferestrele mari și încălzirea prin pardoseală sunt suficiente, ca în acest proiect. Și spațiul practic este gata!


Website: Nobili Design 

Popular posts from this blog

Amenajari interioare apartamente - Design interior Bucuresti

Idei amenajare apartament - Design interior apartamente

Amenajari interioare case - Design interior case clasice in Brasov